Objavljeno: 17.12.2016 u 9:53 | Regija, Slike, Vijesti | Komentara:

VANZEMALJCI NA NEBU IZNAD SRBIJE? Građani Štrpca u panici! (FOTO)

Mještani Štrpca, mjestašceta podno Šar Planine juče su svjedočili nesvakidašnjem fenomenu.

sar-planina (1)

Telefoni u redakciji su se usijali od poziva čitalaca koji su svjedočili pojavi koja je, prema njihovim riječima, “morala biti djelo neke natprirodne sile ili vanzemaljaca”.

Fotografije koje su pristigle u redakciju pokazuju vrtloge koji su se pojavili tačno iznad Ljubotena, najvećeg vrha ove planine.

sar-planina (2)

Mještanin koji nam je poslao fotografije kaže da je prizor u najmanju ruku bio zapanjujuć:

- Krenuo sam sa suprugom i kćerkicom u nabavku, jer nam ide slava. Čim smo izašli iz kuće ostali smo kao ukopani.. Prizor je bio nestvaran, iznad Ljubotena su se pojavili ovi krugovi i kao da su se pomjerali… Kćerkica je povikala “Tata, vidi! Vanzemaljci!” Vjerujte mi, i ja sam to pomislio u jednom trenutku. Odmah sam izvadio mobilni telefon da napravim fotografiju – priča čitalac Kurira.

sar-planina (3)

Da li su u pitanju vanzemaljci, ili samo specifičan meteorološki fenomen prosudite sami.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: