Objavljeno: 01.10.2016 u 17:53 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Uslikala se sat vremena poslije porođaja i postala APSOLUTNI HIT na internetu: Evo zbog čega

Većina žena se ne bi usudila na ovako nešto, ali jedna majka je željela da pokaže svijetu da su promjene na ženskom tijelu poslije porođaja potpuno normalne i da nemaju čega da se stide…

Melisa Džin, fotografkinja iz Australije, objavila je na svom profilu na Fejsbuku sliku majke samo sat vremena poslije porođaka. To je samo jedna u nizu fotografija koje je ona napravila, a slave majčinstvo i roditeljstvo.

Hrabra majka koja se nalazi na fotografiji je raširila ogrtač da bi pokazala da nosi crni sportski grudnjak i pelenu, bez šminke i uljepšavanja, sa velikim osmjehom na licu.

Ona je time željela da proširi svoju poruku pozitivnosti i prihvatanja svog tijela.

Fotografija je privukla veliku pažnju javnosti i dobila je veliki broj komentara. Mnogi su smatrali da nije primjereno pokazivati takve fotografije u javnosti, dok su drugi hvalili njen postupak.

Šta vi mislite? Da li su ovakve slike hrabre i pozitivne ili prosto suvišne?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: