Objavljeno: 14.04.2017 u 11:26 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Trebalo je da se maksimalno dotjeraju, ali su priredile ovo: Gole grudi su samo početak!

Kada dođe 10. april, žene u Liverpulu se dotjeraju i upute na ‘Randox Health Grand National’, modnu svečanost koja jednom godišnje isprati konjičke trke u ovom gradu, a koju obeleže elegantna modna izdanja, uokvirena prekrasnim šeširima.

Ovakav scenario bi, makar, trebalo da se ostvari u realnosti. U stvarnosti se juče desila jedna drugačija priča. Randox Health Grand National” jeste misk mode, sporta i dobre zabave, ali veliki broj žena vidi, čuje i trudi se da ispoštuje samo ovo treće.

Na “zabavnoj” strani jučerašnjeg događaja bili su najprije modni promašaji.

zene-liverpool (1)

Da modna pravila zaobilaze sve generacije, pokazala nam je ova djevojka. Ovakav dekolte nije najbolji izbor za nju.

zene-liverpool (2)

Neke žene su se malo više i opustile, pa nisu samo priuštile modne katastrofe, nego su i doslovno bile ležerne.

zene-liverpool (3)

Radile su sve ono što su im situacije nalagale. Kako su u tom trenutku izgledale i da li ih je neko u tom trenutku fotografisao, nisu obraćale pažnju.

zene-liverpool (4)

 

zene-liverpool (5)

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: