Objavljeno: 17.08.2016 u 10:44 | Regija, Slike, Vijesti | Komentara:

Scena iz jedne trgovine u Hrvatskoj: Kupit ću mlijeko, kruh i usput ću se pomokriti u trgovini… (FOTO)

Gospođa je pošla u kupovinu u trgovinu u Zagorju. No obavila je i nešto više od planiranog. Ušla je između polica, skinula hlače i pomokrila se nasred trgovine…

zena-trgovina (2)

Imala je i druge opcije, zaboga, oko trgovine su kafići, uličice, grmlje… mogla je negdje oko zgrade a ne baš u trgovini vršiti nuždu, ispričala je zgranuta čitateljica.

U redakciju su nam stigle šokantne fotografije. Gospođa je pošla u kupovinu u trgovinu u Zagorju. No obavila je i nešto više od planiranog. Nesvjesna da je snimaju nadzorne kamere i misleći da je nitko ne vidi, ušla je između polica, skinula hlače i pomokrila se nasred trgovine. Potom je navukla hlače, uzela košaricu u ruke i nastavila kupovinu. Hodala je po trgovini, a zatim se i vratila u kadar kamere te bez puno živciranja zaobišla lokvu. Platila je račun i izašla iz trgovine kao da se ništa nije dogodilo.

zena-trgovina (3)

- Nije u redu, svi smo u šoku. Kako to netko može napraviti? I što onda, ljudi koji nam prodaju hranu su to morali čistiti? – zgroženo je rekla sugovornica.

zena-trgovina (4)

Da nije bilo drugih kupaca, možda ju nitko ne bi vidio.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: