Objavljeno: 04.02.2017 u 11:19 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

POHOTNA PROFESORKA: U školu došla bez donjeg veša, pa pred učenicima napravila zvijezdu i sve pokazala (FOTO)

Profesorka muzičkog i vođa školskog hora, Lejsi Sponsler (34), u srednjoj školi Pavhuska Hajs u američkoj saveznoj državi Oklahomi uhapšena je prije nekoliko dana jer je pred učenicima, kojima je došla da predaje kao zamjena, demonstrirala svoje gimnastičke sposobnosti, pri čemu je razotkrila svoje intimne dijelove tijela.

bezobrzna-profesorka (1)

Kako piše The Sun, Lejsi je odlučila da napravi zvijezdu, a učinila je to noseći dugu haljinu ispod koje nije nosila donji veš pa su učenici mogli da vide njeno golo međunožje i zadnjicu. Dokaz njenog nepristojnog čina zabiljžila je jedna 17-godišnja učenica svojim telefonom, a snimak je stavila na Snapchat.

Šta je profesorku muzičkog nagnalo da usred nastave krene da izvodi gimnastičke vratolomije, nije jasno.

Jedna od učenica policiji je ispričala da je prije spornog trenutka Sponslerova govorila o tome kako je ranije tokom života imala problema s drogama, a navodno je izjavila i da su njoj “14-godišnjaci baš kao odrasli muškarci“.

bezobrzna-profesorka (2)

Sama profesorka je na ispitivanju, uprkos snimku koji prikazuje suprotno, negirala da je izvela zvijezdu.

– Samo sam malo plesala s učenicima, htjela sam da budem kul profesorka – izjavila je.

Kada su joj u policiji rekli da imaju snimak, Sponsler je uzvratila da se ne sjeća da je napravila zvijezdu ili da je pred učenicima ogolila svoje tijelo.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: