Objavljeno: 14.09.2015 u 18:09 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Ovo je tijelo jedne 62-godišnje bake od koje mogu da uče i najveći fitnes zaluđenici (FOTO)

Instruktorica fitnesa Ellen Ector je 62-godišnjakinja koja ne prestaje oduševljavati svojim fotografijama s plaže. Dok njene vršnjakinje uglavnom izgledaju kao bake, Ellen se može pohvaliti tijelom na kojem bi joj pozavidjele i tinejdžerice.

super-baka-fitnes (1)

Zanimljivo je spomenuti i da je svoj prvi fitnes studio otvorila u 55. godini.

super-baka-fitnes (2)

Jednog dana obznanila sam svojoj porodici da dajem otkaz i otvaram fitnes studio. Moja djeca nisu mogla vjerovati, ali u tom trenutku bila sam toliko frustrirana svojom karijerom da me nije bilo briga šta misle. Znala sam da imam strast i da ću ostvariti svoje ciljeve”, govori Ellen.

super-baka-fitnes (3)

Ellen danas vodi uspješni fitnes studio sa svojom kćeri Lanom, a podršku su dobile i do mnogih slavnih Afroamerikanki koje su promovirale njihove DVD-ove s treninzima.

super-baka-fitnes (4)

Instruktorica ipak tvrdi da joj ne najveća nagrada to što ljudima daje nadu da i nakon šezdesete mogu izgledati odlično.

Izvor: fokus.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: