Objavljeno: 11.06.2017 u 13:48 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Ostavila je djecu u VRELOM AUTU 15 sati i ubila ih: Kada ih je dovela u bolnicu rekla je NAJGLUPLJU LAŽ (FOTO)

Mama tinejdžerka Amanda Hokins (19) iz Teksasa ubila je svoje dvoje djece ostavivši ih u vrelim kolima dok je ona otišla na žurku sa prijateljima.

amanda

Edison i Brajan su 15 sati proveli u kolima bez vode i hrane, a ona je noć provela u kući svoje prijateljice ignorišući plač svoje djece. Kada se vratila do kola sljedećeg popodneva, djeca su bila u nesvjesti a temperatura u kolima bila je 33 stepena. Umjesto da ih odmah odveze u bolnicu, ona ih je okupala i presvukla ih.

Sve je pokušala da zataška pred ljekarima tako što im je rekla da su se onesvjestili jer su “mirisali cvijeće u parku”. Ljekari su ih hitno stavili na aparate za održavanje života, ali su dječica preminula poslije par sati.

- Ovo je najužasniji čin ugrožavanja djetetovog života sa kojim sam se susreo u svojoj karijeri dugoj 37 godina – kaže lokalni šerif koji vodi cijeli slučaj.

Amanda je uhapšena u utorak i optužena je za ugrožavanje života djece, ali će optužnica biti pooštrena jer su djeca preminula. Određena joj je kaucija od 70.000 dolara, a prijeti joj dvije godine zatvora.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: