Objavljeno: 03.06.2018 u 12:40 | Showtime, Slike, TV | Komentara:

On je DUPLO STARIJI OD NJE: Čuva mu djecu, u svađi je sa ocem zbog njega, a on je VARA!

Sofija Riči,manekenka i kćerka slavnog muzičara, ima samo 19 godina. Već godinu dana je u vezi sa bivšim suprugom Kortni Kardašijan, Skotom Diksonom koji je prije neki dan napunio 35 godina.

sofija-rici (1)

Fotografija na kojoj je Sofija na plaži sa djecom Skota Diksona, veoma je brzo postala viralna i svi su se pitali zašto ne luduje sa vršnjacima, nego tako mlada preuzima ulogu majke.

Ipak, njen tekst ispod Skotove fotografije na kojoj mu je čestitala rođendan na Instagramu, dovoljno je rekao sve.

“Srećan rođendan bejb! Hvala ti što si takav kakav jesi. Volim te”.

A onda je Skot pokazao kakav zaista jeste.

Kako piše “Us Weekly” Sofija je stavila tačku na ovu vezu.

sofija-rici (2)

“Varao je u Vajomingu. Sofija je to saznala, otišla kod oca i sve mu rekla. Veza je gotova.”

Upravo sa ocem, slavnim muzičarem Lajonelom Ričijem, Sofija je došla u sukob zbog svoje veze sa Diksonom. Otac je u početku bio veliki protivnik njenog izbora, ali u posljednje vrijeme je tvrdio da je sve prihvatio iz jednostavnog razloga, jer smatra da je samo riječ o prolaznoj fazi njegove kćerke.

Prijatelji porodice su pričali da je Skot Dikson toksičan za Sofiju. Odvojio je od prijatelja, od porodice i čuvao je samo za sebe. On je njoj bio dovoljan, ali ne i ona njemu.

I tako dolazimo do kraja. Fotografija na kojoj je Skot snimljen sa drugom djevojkom došla je Sofije.

Djevojka je otišla da se požali ocu, Dikson je pokušao i ovaj put da je izmanipuliše i objasni kako je sve namješteno i nastalo je slučajno, ali ovog puta je mlada nasljednica riješila da posluša oca. Ostavila je Diksona.

sofija-rici (3)

Fotografija na kojoj je u strasnom zagrljaju sa brinetom na promociji Kanjea Vesta, izgleda je bila posljednja kap koju je Sofija mogla da podnese.

Zanimljivo je da je upravo fotografija Diksona i neke druge brinete, prije par godina takođe bila razlog da Skot ostane sam. Nakon što su se u medijima pojavile slike na kojima Skot uživa sa nepoznatim ženama, Kortni Kardašijan, koja je u tom momentu nosila njihovo treće dijete, ostavila je nevjernog supruga.

I tako, nova fotografija, novi raskid i činjenica da se neki ljudi ne mijenjaju, nikada!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: