Objavljeno: 02.05.2017 u 10:37 | Slike, Zabava | Komentara:

Okačila sliku na Fejsbuk i izblamirala se za cijeli život: Da li vidite ODVRATNU stvar koju je zaboravila da skloni? (FOTO)

Dosta smo govorili o tome koliko je neophodno dobro provjeriti sliku prije nego što je podjelite sa svojim prijateljima, ali ova djevojka je prevazišla sve užasne primjere.

djevojka-pseci-izmet (1)

Dobro pogledajte ovu sliku koju je djevojka postavila na Fejsbuk. Na prvi pogled je ista kao i svi ostali se*si selfiji koje djevojke širom svijeta kače na društvene mreže.

Ali pogledajte malo bolje – previdjela je jednu sramotnu stvar koja se vidi iza nje. Vjerovatno ste je vi primjetili jer upravo zbog te zaboravljene “sitnice” je djevojka osramoćena na Fejsbuku. A ako niste, evo i pomoći.

djevojka-pseci-izmet (2)

Djevojka je zaboravila da očisti “poklone” koje joj je pas ljubimac (koji na slici stoji direktno iza nje) ostavio. I zbog toga je meta podsmjeha svih. I kladimo se da će vas ona inspirisati da dobro pogledate svoje slike prije postavljanja na internet.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: