Objavljeno: 27.07.2017 u 11:26 | Slike, Zabava | Komentara:

O Čedomirovom spomeniku BRUJI CIJELI BALKAN: Kada vidite SA KIM je bio u braku, biće vam jasno i ZAŠTO

Da nadgrobni spomenici širom Srbije pričaju najspektakularnije životne priče, uvjerili smo se više puta, ali ovaj spomenik je nadmašio sve!

cedomir-naslovna

Sigurno se sjećate Gordane, koja je svoju posljednju želju uklesala na spomeniku i nasmijala sve na društvenim mrežama. A tu su i Milorad i Vera čiji je izbor slike za nadgrobni spomenik rječju urnebesan.

A ako ste mislili da je to vrhunac, prešli ste se. U igru je upao Čedomir i – oduvao konkurenciju.

Čedomir je uspjeo da usred Srbije proživi srećne brakove sa dvije žene – Milkom i Desankom. Premda je svo troje bračnih supružnika rođeno iste godine, kako primjećuju mnogi, Čedomir je uspjeo da ih nadživi što je dodatan podvig, jer znamo da statistika kaže da žene u prosjeku žive duže od muškaraca.

Slika je izazvala oduševljenje na društvenim mrežama, naročito zbog mogućnosti da se različito tumači, pa se može shvatiti čak i da su živjeli zajedno. Naravno, prije će biti da je Čedomir kao udovac pronašao drugu ženu, a riješio da slike obje stavi na spomenik, što je opet prava rijetkost.

U svakom slučaju, uspjeo je da sa obje supruge ostane u dobrim odnosima, makar sudeći po spomeniku, i svaka mu čast na tome.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: