Objavljeno: 31.10.2016 u 12:50 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

NIJE DOBRO: Čuveni glumac, zvijezda 90ih, boluje od RAKA GRLA (FOTO)

Tokom druženja sa publikom u pozorištu ‘Theatre Royal Drury Lane’, slavni glumac Majkl Daglas otkrio je tajnu svog kolege i dobrog prijatelja Vala Kilmera. Već se mjesecima sumnja da bivši Betmen boluje od raka grla, a Kilmer je to do sada nastojao da opovrgne. Ipak, to mu ne polazi za rukom.

val-kilmer (1)

- Val je sjajan tip koji se bori sa istom bolešću s kojom sam se borio i ja. Nažalost, nije dobro. U mojim je molitvama. Zato ga nema nigdje u posljednje vrijeme – rekao je Daglas fanovima.

Prvi put, glasine o Kilmerovom teškom zdravstvenom stanju pojavile su se prošle godine, ali tada je on tvrdio da se tek podvrgnuo pregledu i da je potpuno zdrav.

val-kilmer (2)

Majkl Daglas je takođe objavio da boluje od raka grla još 2013. godine, ali se kasnije ispostavilo da je zapravo u pitanju tumor jezika.

Ako se otkrije u ranom stadijumu, šanse za oporavak od raka grla su od 80 do 95 odsto. Ali, u posljednjem stadijumu šanse za preživljavanje su tek 20 do 25 posto.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: