Objavljeno: 23.06.2016 u 9:43 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Nekada simpatičan dječak, a danas legenda šarma i jedan od najboljih glumaca ikada: Znate li o kome je riječ?

Nekada simpatičan dječak, a danas je proslavljeni američki filmski glumac, režiser i producent. Proslavio se mnogim ulogama, ali posebno smo ga zapamtili u filmovima ‘Kum’, ‘Razjareni bik’, ‘Takstista’…

de-niro-mlad

Naravno, on je Robert de Niro (71).

Osvojio je tri Oscara, dva za najbolju glavnu ulogu i jedan za najbolju sporednu ulogu.

Iako je pokušavao da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, ipak bio je previše zanimljiv da bi ga novinari na tom polju ostavili na miru.

de-niro-star

De Niro ženio se dva puta. S prvom suprugom tamnoputom Dianne Abbott vjenčao se 1976. godine, dobio s njom sina Raphaela i usvojio njenu kćerku iz prvog braka.

Kasnije je iz dugotrajne veze sa supermodelom Toukie Smith dobio sinove blizance Aarona i Juliana. 2004. godine oženio se s Grace Hightower s kojom ima sina Elliotta iz 1998.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: