Objavljeno: 09.06.2016 u 11:05 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Kupili su djetetu sandale. Nakon 30 minuta nastao je pakao (FOTO)

Lisa Konor kupila je svojoj dvogodišnjoj djevojčici gumene sandale u Next radnji. Nakon samo 20 minuta dijete je zadobilo ozbiljne rane.

djevojcica-rane (1)

Foto: Mercury

- Kupila sam joj sandale koje su koštale osam funti, ali nakon što je hodala u njima samo pola sata, dobila je užasne rane. Nisam mogla da vjerujem! Nije šetala u njima satima, već samo po kući da bi na kraju došla u moje naručje u suzama – priča Lisa.

djevojcica-rane (2)

Foto: Mercury

Kako majka navodi, djevojčica nije mogla da stane na noge danima nakon ovih povreda. Kako kaže, bilo joj je potrebno nekoliko sati samo da smiri svoje dijete koje je grcalo u suzama.

Foto: Mercury

Foto: Mercury

Iz Nexta su uputili izvinjenje roditeljima i istakli da će dobro istražiti ovaj slučaj jer je to prva reklamacija ovog tipa koju je neko imao za ove dječje sandale.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: