Objavljeno: 05.06.2016 u 15:00 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Kupila je polovan zamrzivač od komšije, no kada ga je otvorila umalo je pala u nesvijest! (FOTO)

Kupovina polovnih stvari preko raznih oglasnika može biti jako neugodno iskustvo. Upravo zbog toga, ljudi se sve češće odlučuju na kupnju ili zamjenu stvari sa svojim komšijama, iz razloga što dobro poznaju svoje komšije, ili bi ih trebali poznavati…

pronasla-mrtvaca-u-zamrzivacu (1)

Ponekad, čak i ovakve transakcije mogu dovesti do groznih situacija. Uzmimo za primjer slučaj jedne žene iz Goldsboroa, Sjeverna Karolina. Naime, ona je kupila polovan zamrzivač od komšije i u njemu pronašla mrtvu osobu. Da, dobro ste pročitali!

pronasla-mrtvaca-u-zamrzivacu (2)

Prema izvještaju policije, žena koja je odbila da joj se navodi ime, od svog komšije je kupila veliki zamrzivač no on joj je rekao da ga ne otvara odmah, jer je frižider služio kao ‘vremenska kapsula’ za jedan školski projekat.

pronasla-mrtvaca-u-zamrzivacu (3)

Prema njenim riječima, neko je trebao da dođe iz škole te preuzme sadržaj iz frižidera. Međutim, nakon tri sedmice, niko nije došao i žena je odlučila da otvori frižider. Unutra je pronašla dijelove tijela…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: