Objavljeno: 24.01.2017 u 12:16 | Lifestyle, Moda, Slike | Komentara:

Konfekcijski brojevi slavnih dama mogli bi vas iznenaditi (FOTO)

Iako je najvažnije da se žena osjeća dobro, kako u svojoj koži, tako i u odjeći koju nosi, ona malena brojka na etiketi za neke predstavlja izvor frustracije, a nekima uopće nije važna.

zvijezde

U posljednje vrijeme sve više poznatih dama otkriva koji konfekcijski broj nose. Jedne to rade zbog kritika na račun (pre)mršavog izgleda, a druge kako bi stale na kraj komentarima o ‘kojem kilogramu viška’.

Beyonce

beyonce

Jedna od prvih koja je ponosno otkrila koju veličinu nosi je pjevačica Beyonce (35), a mnogi su se začudili kada su čuli da ova diva zamamnih oblina nosi broj 38.

Kim Kardashian

kardashian

Reality zvijezda poznata je po svojoj pozamašnoj guzi pa je za očekivati da nosi nešto veći broj. Ipak, isti varira između 39 i 40.

Jennifer Lopez

jlo

Latino diva J.Lo (47) navodno se uspije ‘nagurati’ u broj 36. Ona je, baš kao i Kim, poznata po bujnoj guzi zbog koje ponekad odjene i komad veličine 38.

Sofia Vergara

vergara

Prekrasna Sofia (44) vlasnica je bujnog dekoltea koje, zajedno s ostatkom tijela ‘pakira’ u dizajnerske krpice veličine 38.

Jennifer Aniston

jennifer-aniston

Iako na prvi pogled sitnije građe, zgodna glumica, baš popt J.Lo, kupuje odjeću veličine 36 do 38.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: