Objavljeno: 17.12.2014 u 13:01 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

HIT HITOVA: Kinez otvorio vrata usred leta aviona da se proluftira! (FOTO)

Kinez koji je bio u avionu jedne kineske avio kompanije poželio je malo svježeg vazduha, pa je riješio da otvori vrata od aviona dok je isti uzlijetao.

On je sklonio sigurnosni prekidač na vratima i bez problema ih otvorio, pritom izbacivši glavu kroz njih, da udahne malo svježeg vazduha. To je natjeralo sve ostale putnike da izvade svoje mobilne telefone i snime dotičnog gospodina kako uživa u vjetru koji mu mrsi kose.

kinez-otvorio-vrata

Predstavništvo avio kompanije reklo je da putnik neće biti kažnjen, jer su uzeli u obzir da mu je ovo bio prvi put da se vozi avionom, kao i da se sve desilo dok je avion još bio na pisti i krenuo da uzlijeće, pa nije bilo nikakvih ozbiljnijih posljedica, kao ni kašnjenja ili otkazivanja leta.

kinez-otvorio-vrata (1)

U svakom slučaju, pokrenulo je temu bezbjednosti na letovima, ali svi čvrsto vjeruju da se ovde radi o “izolovanom incidentu” i da je minimalna šansa da nešto ovako još nekome padne na pamet.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: