Objavljeno: 09.08.2017 u 12:50 | Regija, Slike, Vijesti | Komentara:

Crnogorski doktor djetetu propisao neobičnu terapiju i postao hit, neki se bezveze uzrujali (FOTO)

Nalaz jednog doktora iz crnogorskog Bara i propisana terapija pacijentici izazvali su pažnju javnosti nakon što se fotografija dijagnoze pojavila na društvenim mrežama.

Naime, doktor specijalist 4-godišnjoj je djevojčici, koja se zbog povrede ruke obratila za pomoć, propisao sladoled i kontrolu po potrebi. U izvještaju se navodi i da je curica povrijedila palac desne šake na vratima.

Nakon što je fotografija objavljena na jednoj Facebook stranici, izazvala je pravu raspravu. I dok su mnogi iskoristili priliku da kritiziraju doktorovu stručnost, bilo je i onih koji su pohvalili način na koji se doktor postavio prema pacijentu te pristup kojeg se dosjetio da oraspoloži dijete.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: