Objavljeno: 26.08.2017 u 10:56 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

BIVŠA MISICA PRIVUKLA SVE POGLEDE NA LJETOVANJU Kada je ušla u more, više niko nije gledao niti u jednom drugom smjeru…

Bivša Miss Universe Portugala Catarina Sikiniotis ljetuje na grčkom otoku Mikonosu, gdje je na plaži Piatis Galos privukla sve poglede kada se uputila u more u minijaturnom zelenom bikinijiu s uzorkom leoparda.

Foto: celebzz.com

Foto: celebzz.com

Sikiniotis, kojoj je otac iz Grčke, pobijedila je na natjecanju za Miss Universe Portugala 2014. godine, no nije predstavljala tu državu na svjetskom natjecanju za Miss Universe, jer je odbila potpisati ugovor s organizatorima, za kojeg je tvrdila kako ograničava slobodu djevojaka.

Foto: celebzz.com

Foto: celebzz.com

Tada je imala samo 18 godina, a danas 22-godišnja egzotična ljepotica miješanog portugalsko-grčkog podrijetla i dalje osvaja sa svakim svojim pojavljivanjem u javnosti.

Foto: celebzz.com

Foto: celebzz.com

U Grčkoj, zbog obiteljskih veza, ljetuje svake godine, a da se radi o posebnoj djevojci govori i podatak da tečno govori čak pet jezika.

Foto: celebzz.com

Foto: celebzz.com

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: