Objavljeno: 31.05.2015 u 11:02 | Music, Showtime | Komentara:

ŽIRI ZVEZDA GRANDA APLAUDIRAO I URLAO “BRAVO“: Šaban mu poručio da “ubija“ i da pored njega niko ne bi dobro prošao!

Veselo i zanimljivo je bilo i ove subote uz OBN TV i Zvezde Granda, a Alen Hasanović iz Makedonije je dobio najviše pohvala. On je imao toliko dobre nastupe i sjajno vokalno predstavljanje da su apsolutno svi članovi žirija glasali za njega.

Nakon izvedbi žiri mu je aplaudirao i glasovito poručivao: Bravo! Nakon Alenove dvije izuzetno teške pjesme koje je otpjevao uslijedili su pozitivni komentari žirija, koji su pljuštali na sve strane.

Svi su bili fascinirani, naročito Šaban koji je rekao: “Ne znam ko da je bio sa Alenom, Alen bi ga oduvao. Toliko je bio nadahnut, dobre je pjevao, ulazio je avanture, vidi se da je siguran u sebe. On je to pjevao onako kako god hoće, pjevačina je nema šta. Moć, grlo, glas, ubija sa svih strana. Ko god da je bio s njim ne bi dobro prošao.”

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: