Objavljeno: 04.06.2015 u 16:00 | Music, Showtime | Komentara:

KARLEUŠA OBJAVILA SLIKU BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo vam gledajte, ali je prava ljepota imati dobro i lijepo srce i činiti dobra djela!

Jelena Karleuša na društvenim je mrežema objavila rat svim kritičarima koji su je optuživali da izgleda `umjetno`. Tako je prije nekoliko dana objavila neobrađenu fotografiju svoje stražnjice, dok je danas na Instagram postavila fotku na kojoj pozira bez trunke šminke.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

- “Često mi ljudi pišu da žele da me vide bez “tone šminke“… Stvarno nemam problem sa tim. Moj posao zahteva tešku šminku koju lično mrzim i privatno se nikad ne šminkam. Ovo sam ja bez šminke, bez ikakvog fotošopa, filtera…

Nekima se ne svidjam, nekima se svidjam. Ali biti lep u današnje vreme ne znači više ništa. Danas je jedina prava lepota-kada imaš dobro i lepo srce, lepe i čiste misli i kada dela koja činiš od tebe prave NAJLEPŠE BIĆE NA SVETU“, napisala je pjevačica.

Kako se vama čini JK bez šminke?

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: