Objavljeno: 02.10.2013 u 14:14 | Showtime, TV | Komentara:

U 25. sezoni ‘Simpsona’ jedan od glavnih likova će umrijeti

Homer, Marge, Bart, Lisa, Sideshow Bob, klaun Krusty, Apu, bilo tko od njih ulazi u izbor. Producent serije Al Jean nije htio otkriti kojem je liku 25. sezona posljednja

Foto: Fox

Foto: Fox

U seriji koju godinama prate svi uzrasti dogodit će se veliki preokret. Neki će njime biti zadovoljni, neki razočarani. Na konferenciji za medije u sklopu promocije 25. sezone ‘Simpsona‘, producent Al Jean otkrio je da će u novoj sezoni jedan od likova iz stalne postave serije umrijeti.

- Odat ću vam samo da je glumac koji glumi lik koji će umrijeti, za svoju izvedbu osvojio Emmmyja – tajnovit je bio Jean. To baš i ne pomaže u rješavanju misterija budući da su gotovo svi iz Simpsona osvojili navedenu nagradu.

Dan Castellaneta daje glas Homeru, Julie Kavner je Marge, Nancy Catwright je Bart i Yeardley Smith je Lisa. Netko od njih možda je odradio svoje.

- Otkrit ću vam još nešto. U novoj sezoni Homer će zapeti u liftu s nepoznatom ženom koja je trudna i u liftu će roditi. Homer će joj pomoći pa će ona dijete nazvati po njemu. Homer će s tim djetetom imati bolji odnos nego s vlastitom djecom – otkrio je Jean. Glas ženi koja rađa daje Elisabeth Moss.

Kladionice već prikupljaju novac na račun toga koji lik će ispasti iz serije. Šanse su im sljedeće:

5/1 Edna Krabappel

6/1 Sideshow Bob

6/1 Comic Book Guy

7/1 Djed Simpson

8/1 Snake

9/1 Apu

10/1 Klaun Krusty

12/1 Moe Szyslak

 

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: