Objavljeno: 02.10.2013 u 11:49 | Showtime | Komentara:

Leticia Calderón: Prijateljica me spasila od pakla ovisnosti

Meksička glumica Leticia Calderón, koja se proslavila ulogom u telenoveli ‘Esmeralda’ prestala se drogirati nakon što joj se prijateljica predozirala pred očima.

leticia-calderon

Bila sam mlađa, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost i ludost mogli su me stajati života, kaže Leticia Calderón (45) o eksperimentiranju s drogom.

Meksička glumica koja se proslavila ulogom u telenoveli “Esmeralda” tek je sad otkrila da je prije 10-ak godina šmrkala kokain. U pakao droge su je, kaže, uvukli dugogodišnji prijatelji.

- Kad sad razmišljam o tome, uvjerena sam da su me samo iskorištavali jer sam imala novca, a ja sam samo htjela da me prihvate i vole – kaže glumica.

Zaklela se da više nikad neće probati drogu nakon što joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od predoziranja.

Leticia je poslije njezine smrti pala u depresiju. Išla je psihijatru jer se, kaže, nije znala nositi s gubitkom.

- Sretna sam što je ta noćna mora iza mene. Droga je zlo koje uništava živote. Zato ne treba šutjeti o tome, nego treba educirati ljude i upozoriti ih na sve opasnosti poroka – kaže glumica.

Foto: Iz serije Esmeralda

Foto: Iz serije Esmeralda

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: