Objavljeno: 06.04.2014 u 15:46 | TV | Komentara:

Skandal u Jutarnjem programu na Pinku! (VIDEO)

U Jutarnjem programu televizije “Pink” dogodila se jedna jako neobična situacija koja je izazvala pravu lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

skandal-jutarnji-program-pink

Gost Jutarnjeg programa pre dva dana bila je advokatica koja je uživo odgovarala na pitanja gledalaca.

Ovo bi bila jedna normalna emisija da voditeljka u program nije uključila ženu koja se predstavila kao Marija Nešić i rekla da ima pitanje za advokaticu.

Advokatica je odmah shvatila da poznaje tu osobu, i odmah je zahtevala zbunjenoj i šokiranoj voditeljki da je iskuljuči iz programa.

- Isključite je, isključite je. Ne, ne, ne. Isključite je – usplahireno je govorila advokatica voditeljki, kao da ne shvata da je uživo u programu.

Ali, pre nego što je voditeljka prekinula vezu sa Marijom Nešić i saopštila da imaju tehničkih problema u studiju i “ništa je ne čuju”, Marija je uspela da upita advokaticu da li se seća nje i kako joj je “pojela” 700 evra.

Ovaj skandal već dva dana potresa društvene mreže na kojima se komentariše neprikladna rekacija advokatice i zbunjene voditeljke programa.

Pogledajte video:

 

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: