Objavljeno: 28.11.2017 u 14:09 | Film, Showtime, TV | Komentara:

Redatelj Titanica napokon otkrio zašto Rose nije podijelila vrata s Jackom kada je brod potonuo

Redatelj Titanica James Cameron napokon je otkrio zbog čega Rose (Kate Winslet) nije podijelila vrata koja su plutala u oceanu s Jackom (Leonardom di Capriom) nakon što je brod potonuo.

titanic-scena

Naime, obožavatelji ovoga filma godinama se pitaju zbog čega se i Jack nije popeo na drvena vrata koja su spasila Rose od smrzavanja u hladnom oceanu.

Redatelju Jamesu Cameronu u intervjuu za Vanity Fair postavljeno je pitanje ‘Zašto Rose nije napravila mjesta za Jacka na vratima?’, na što je Cameron kratko odgovorio:

Zato što na 147. stranici scenarija piše da Jack umire. Vrlo jednostavno.

Cameron smatra kako je smiješno 20 godina kasnije još uvijek raspravljati o tome je li Jack trebao preživjeti.

Film tada ne bi imao smisla. Da je preživio, kraj filma ne bi imao nikakvo značenje. Film je o smrti i razdvajanju, morao je umrijeti – rekao je on.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: