Objavljeno: 13.11.2015 u 21:07 | Music, Showtime, TV | Komentara:

POGLEDAJTE POLJUBAC KARLEUŠE I BOSANCA: Ono što ćemo ove subote vidjeti u Zvezdama Granda ostavit će vas bez teksta!

Zvezde Granda koje pratimo svake subote na TV postaju sve zanimljivije. Show koji žiri pravi je iz emisije u emisiju interesantniji, a ono što nas ove subote čeka ostavlja bez teksta.

Pop diva Jelena Karleuša je svakako najzanimljiviji član žirija. Od kada se pojavila informacija kako će ona sjediti u žiriju, unaprijed se znalo da će doći do rasprava i žustrih prepirki, ali i scena koje nasmiju publiku.

Poznata kao osoba bez dlake na jeziku i koja kaže šta misli, Jelena Karleuša nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upravo zbog njenih komentara zna nastati prepirka među žirijem, a također smo se uvjerili kako zna napraviti i dobar show.

Sudeći prema najavi za Zvezde Granda ove subote, Jelena je ponovo briljirala, pa je na svoj način uspjela ubijediti Šabana i Bosanca da promijene svoje mišljenje i pritisnu taster “Da“. Prvo jo Šaulića ljubila u obraz, a onda je Bosanac poželio nešto više, pa je pao ekspresan poljubac u usta.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: