Objavljeno: 15.11.2015 u 9:22 | Showtime | Komentara:

BOSANSKI SINAN ZAPALIO STUDIO: Marija ga snimala dok je cijeli studio vrištao

Besim Mujić je autoelektričar iz Gračanice u Bosni i Hercegovini. Ima 26 godina i bio je finalista šoua “Zvezda možeš biti ti”. U slobodne vrijeme igra soker. Kaže da je emotivan i pravedan, ali da je po prirodi veliki tremaraoš. Muzički uzori su mu Šaban Šaulić i Sinan Sakić.

besim-mujic-zg

Besim je dobio samo dva glasa od žirija nakon izvedbi pjesama od Sinana Sakića , inače Besim je poznat u Bosni kao osoba koja najviše pjeva Sinanove pjesme ali i glasom podsjeća na njega.

Saša je žalio jer mu nije mogao dati glas koji bi ga propustio na kraj emisije gdje bi imao prilike da prođe u drugi krug. Marija je njega snimala tokom druge pjesme jer na sceni sličan Sinanu , Karleuša je rekla da je on hit i da je vjerovatno poznat u Bosni kao Sinan i ako nije sigurno će da postane.

Izvor: e-turneja.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: