Objavljeno: 17.02.2015 u 14:58 | Showtime | Komentara:

OTIŠLA U SUZAMA: Poznati par raskinuo, ovo su detalji kraha!

Prošlo je mjesec dana od raskida dugogodišnje veze Kristijana Ronalda i Irine Šajk, a poslije nekoliko spekulacija ko je tu koga ostavio, pojavila se nova.

irina ronaldo

Prema riječima drugarice ruske manekenke, Irina je bila ta koja je odlučila da završi vezu, iako je to bila veoma teška odluka za nju.

To se desilo neposredno pred doček Nove godine, kada se pojavila priča da je Ronaldo naljutio svoju majku što je odabrao da provede praznike sa Ruskinjom u Dubaiju.

– Odmah je otišla i provela novogodišnju noć plačući sama na aerodromu, pa je otišla na Maldive gdje je u samoći proslavila rođendan – tvrdi prijateljica Ruskinje za magazin “Helo”.

– Irina je uvijek bila uz svog muškarca. Ali, ovaj put kao da je promijenila mišljenje. Više nije mogla da izbjegava sve očigledne znake da je došao kraj – zaključila je prijateljica.

Nedavno je “Marka” prenijela Irinin komentar na sve priče oko toga da je ona kriva za raskid sa fudbalerom madridskog Reala, na šta je ona samo kratko odgovorila: Nije fer.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: