Objavljeno: 16.02.2015 u 13:55 | Showtime, TV | Komentara:

Evo kako danas izgleda Dilan iz “Beverli Hilsa”

Luka Perija, glumca koji je slavu stekao ulogom u tinejdžerskoj seriji “Beverli Hils”, paparaci su uspjeli da uslikaju u “opuštenom” izdanju dok je šetao ulicama Los Anđelesa.

luke-perry-beverli-hils

Prošlo je tačno 25. godina otkako je glumac Luk Peri, u liku neodoljivog zavodnika i mangupa, Dilana Mekeja, mamio uzdahe tinejdžerkama širom svijeta.

luke-perry-casualU seriji “Beverli Hils”, Peri je igrao “problematičnog” momka uzorne Brende Volš, koju je nekoliko sezona igrala glumica Šenen Doerti.

Iako je početkom devedesetih važio za zgodnog dasu, čini se da ni nakon svih ovih godina, Peri nije izgubio mnogo od svog prepoznatljivog šarma. Tek poneka bora na licu svjedoči da je glumac na izmaku pete decenije života.

luke-perry_nekad-sad

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: