Objavljeno: 16.05.2015 u 8:55 | Music, Showtime | Komentara:

OGLASIO SE ARMIN BIJEDIĆ: Evo zašto sam napustio Zvezde Granda!

Armin Bijedić je i pored prolaska u šesti krug napustio takmičenje Zvezde Granda. To je poprilično iznenadilo sve gledaoce Zvezda Granda, jer je Armin važio za favorita za pobjedu.

armin-bijedic-zg-foto

On je odluku o napuštanju donio sam, a iako su pojedini mediji pisali kako je došlo do sukoba sa direktorom Granda Sašom Popovićem.

- “Ovim putem sve moje prijatelje, fanove, kolege i sve koji su me podržavali i pratili za vrijeme mog takmičenja u Zvezdama Granda obavještavam i potvrđujem ono što se pisalo proteklih dana, a to je da više nisam učesnik pomenutog takmičenja. Direktno sam prošao u šesti krug, nakon čega mi je ponuđen ugovor koji nisam želio da potpišem. Razlozi mog nepotpisivanja su lične prirode.

Nije tačno da sam došao u konflikt sa gospodinom Sašom Popovićem, niti bilo s kim drugim iz Grand Produkcije kako se navodilo u pojedinim medijima. S obzirom da nisam potpisao ugovor, izgubio sam pravo na dalje takmičenje. Također, želio bih da zahvalim Grand televiziji, Grand produkciji, a posebno gospodinu Saši Popoviću na pruženoj prilici, odvojenom vremenu i razumijevanju.

Ja ću da nastavim sa svojim radom, da se trudim i borim za svoju karijeru, prvenstveno zbog ljudi koji prate moj rad i koji vole ono što ja radim. O mojim nastupima ćete biti blagovremeno obaviješteni“, rekao je Armin Bijedić za Ekskluziva.ba portal.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: