Objavljeno: 17.05.2015 u 9:38 | Showtime | Komentara:

Harisu Berkoviću žiri Zvezda Granda rekao ono što nisu NIKOME NIKADA do sada!

Ovu subote je bilo zaista napeto uz Zvezde Granda, a standardno sjajno predstavljanje imao je 20-godišnji Haris Berković koji svaki put nadmaši očekivanja. Haris je jedan od rijetkih kandidata koji je kroz svaku emisiju sve bolji i vjerovatno jedini koji nikada nije omanuo.

Sinoć je toliko oduševio šestočlani žiri da su mu apsolutno svi dali ocjenu za prolazak, ali također se desilo nešto što do sada nismo uspjeli vidjeti. Naime, iako članovi žirija ranije nisu govorili o tome ko im je favorit u takmičenju, Haris je napravio presjek, pa je čak nekoliko njih otkrilo ovu informaciju. Kako je izgledao briljantni nastup Harisa Berkovića, te kome je sve favorit, pogledajte u nastavku.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: