Objavljeno: 07.10.2016 u 17:06 | Showtime | Komentara:

OČI ĆE VAM BITI PUNE SUZA: Pojavio se do sada NEVIĐENI SNIMAK Tošeta Proeskog (VIDEO)

Pjevač je poginuo prije tačno devet godina a sada se pojavio i ovaj snimak…

tose-foto

Toše Proeski je bio jedan od najpopularnijih pjevača u čitavom regionu, a njegova tragična smrt je u trenutku ujedinila ljude is svih zemalja bivše Juge.

Njegov anđeoski glas i emotivne pesme dovodile su ljude do suza, a sada se pojavio snimak koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, piše Srbija Danas. Snimak do sada nije bio objavljen, a prikazuje Tošeta kako u emisiji “Nedeljno popodne Lee Kiš” pjeva pjesmu svog kolege, Olivera Dragojevića “Brod u boci”.

Njegova interpretacija ove pjesme dirnula je mnoge korisnike društvenih mreža, koji su iskoristili priliku da još jednom izraze tugu zbog pjevačevog preranog odlaska.

Podsjetimo, Toše je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, na auto-putu Zagreb-Lipovac. Pjevač je od siline udarca automobila u kamion preminuo na licu mjesta.

Toše je sahranjen u Kruševu, 17. oktobra uz najveće državne počasti, a taj dan proglašen je Danom žalosti u Makedoniji.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: