Objavljeno: 07.10.2016 u 15:25 | Music, Showtime | Komentara:

Jelena Karleuša gola u kadi i bez trunke šminke RAZVALILA hitove Lepe Brene i Ane Bekute!

Marija Šerifović je pokrenula novi trend na estradi. Riječ je o takozvanom izazovu “Pjevanje u kupatilu“. Evrovizijska pobjednica je nominovala Lepu Brenu, a folk diva je isti izazov postavila pop divi Jeleni Karleuši. Gola, u pjenušavoj kadi, bez trunke šminke, Jelena je primila brojne komplimente na račun prirodnog izgleda.

Tu priči nije kraj, jer je pravo oduševljenje nastalo kada su fanovi čuli izvođenje numera “Poželi sreću drugima“ i “Kralj ponoći“ u Karleušinom izdanju. “Kako ti samo narodnjaci leže“, “Pjevati tako dobro u ovom položaju – svaka čast“, “Razvalila, pa se usudite reći da ne zna pjevati“, samo su neki od komentara. Kako je diva raspametila javnost narodnjacima – gola u kadi, pogledajte i sami.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: