Objavljeno: 11.10.2015 u 15:10 | Music, Showtime | Komentara:

Njegov glas, ali i izgled je osvojio žiri Zvezda Granda: Jelena Karleuša “odlijepila” na ovog frajera!

I sinoć je uz Zvezde Granda bilo jako zanimljivo. Nemanja Bačilović (22) iz Bora već prvim izlaskom na scenu osvojio je žiri ne samo izgledom već i pjevanjem. Poslije prve pjesme “Noć mi te duguje” Zdravka Čolića, Nemanja je dobio svih šest “da”. Rezultat je ostao isti i poslije druge numere “I kad me svi zaborave”.

zvezde-granda

“Ti si prelijep, neka mješavina Bred Bita i Pola Njumana. Gdje si ti bio sve ovo vrijeme”, pitala je oduševljeno Jelena Karleuša i dodala:

“Ja stvarno odavno ljepšeg muškarca nisam vidjela. Ja rijetko kad frajere generalno pamtim, ali vidiš tebe se sjećam i sjećam se da sam pratila takmičenje zbog tebe. Ovdje si pokazao da jako lijepo pjevaš, da pjevaš oba faha sjajno. Ti sa nekim dobrim menadžerom možeš da napraviš veliku karijeru i ja ću od sada biti tvoj anđeo čuvar”, rekla je JK, prenosi zvezdegranda.tv.

“Odlična transformacija od pop muzike do narodnjaka”, rekao je Šaban. Ukoliko ste propustili pogledajte Nemanjin nastup.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: