Objavljeno: 18.10.2015 u 9:34 | Music, Showtime | Komentara:

ATRAKTIVNA PLAVUŠA NAPRAVILA HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović se popeo na sto, žiri bacao papire!

Sjajna subota i Zvezde Granda je iza nas. Takmičarka Zvezda Granda Dunja Popović je izavala veliko oduševljenje kod žirija. Kada je plavokosa djevojka zapjevala prvu pjesmu, žiri se jednoglasno složio da joj da svih 6 glasova, a onda su tokom druge pjesme pali u trans.

dunja-popovic

Dunja je otpjevala “Mladiću moj“ kada su se svi digli na noge. Šaban i Marija su ustali i počeli da igraju, a Saša Popović se čak popeo na sto. Svi su bili veoma veseli.

“Dajem ti moje srce“, rekao je Šaban, a Marija je dodala da djevojka ima nevjerovatnu energiju, prenosi Kurir.

“Napravila si ovdje pravi cirkus“, rekla je ona i pohvalila Dunju, a Ana Bekuta se složila da je djevojka u studio unijela čaroliju. Jelena Karleuša je rekla kako Dunja ima X Factor i tom prilikom pozvala svoje fanove da obrate pažnju na nju. Jedno je sigurno, Dunja je napravila pravi šou, kada je direktor Grand Produkcije igrao na stolu.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: