Objavljeno: 14.08.2017 u 10:03 | Showtime | Komentara:

Najlepša pevačica se pojavila na crvenom tepihu u haljini koja OBARA S NOGU

Prelepa Lena Kovačević je sinoć bila specijalna gošća na Sarajevo Film Festivalu, a svojom pojavom, u haljini Biljane Tipsarević je sve ostavila bez daha.

lena-kovacevic

Jedinstvenim muzičkim izrazom i specifičnom lepotom Lena Kovačević izdvaja se na našoj javnoj sceni, a prirodan izgled koji neguje već godinama, mnoge oduševljava. Zato i ne čudi što je nazivaju najlepšom pevačicom u Srbiji.

Zanosna Lena je sinoć bila specijalna gošća SFF-a, a svojom pojavom u haljini Biljane Tipsarević je zasenila sve zvanice.

Ova prirodna lepotica je svojom harizmom, šarmom i glamuroznim stajlingom, sve prisutne ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu potpuno očarala pokupivši sve komplimente.

Belu haljinu sa atraktivnim prozirnim delovima na leđima kreirala je naša dizajnerka Biljana Tipsarević, a Leni je ovaj model stajao kao saliven.

Nas je oborila s nogu, a vas?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: