Objavljeno: 16.08.2017 u 15:57 | Showtime | Komentara:

BH. PSIHOLOG ODBRUSIO SVIMA KOJI SE LJUTE zbog pojavljivanja Mace Diskrecije na “crvenom ćilimu” SFF

Pored mnogobrojnih filmskih zvijezda i filmskih radnika, na festivalima sedme umjetnosti praktično su nezaobilazne i starlete…

maca-sff

Pa tako i Sarajevo Film Festival (SFF) nije bio ove godine izuzetak, a na crvenom festivalskom tepihu, kojeg su neki duhovito preimenovali u “crveni ćilim” pojavila se u ponedjeljak, pred projekciju filma “Žaba” u Narodnom pozorištu i Senada Nurkić, bosanska starleta, mnogo poznatija u javnosti po aliasu Maca Diskrecija.

Na 23. izdanju SFF-a prošetala je i pozirala, a u društvu joj je bio Amar Aki Halimić.

Reakcije su, blago rečeno, bile burne, a među najzanimljivijim je, čini se, ona koju je na svom Twitter nalogu imao Srđan Puhalo, poznati psiholog i društveno angažirani aktivista.

Napisao je sljedeće juče ujutro:

- Što ste ljuti na Macu Diskreciju? Pa nije vam ništa obećala za izbore, niste glasali za nju, nije vas opljačkala i pokrala!!!

srdjan-foto

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: