Objavljeno: 10.11.2013 u 22:16 | Showtime, TV | Komentara:

“Nadrealna priča o vraćanju nade u snove”: Crtić o Tesli u režiji Beograđanina

Screenshot: Youtube

Screenshot: Youtube

BEOGRADSKI studio Ringishpil objavio je na Kickstarteru aukciju za donacije kako bi dovršio svoj crtani film o Nikoli Tesli.

Riječ je o nezavisnoj grupi zaljubljenika u animirane filmove, a zbližila ih je ljubav prema velikanu znanosti, Nikoli Tesli.

Crtić po imenu “Tesla & The Lamplighter” gotovo je pri kraju izrade, a preostaje im još samo produkcijski proces koji je izuzetno skup ukoliko se cilja na odličnu završnu izvedbu.

Zasad su skupili nešto manje od 13 tisuća dolara donacija, a ciljani iznos im je 15 tisuća. Na YouTubeu su objavili kratki trailer za svoj osmominutni animirani film u kojem žele prikazati “začaranu, nadrealnu priču o vraćanju nade u snove”, a na njemu ekipa pod vodstvom redatelja Branislava Brkića radi već dvije godine.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: