Objavljeno: 19.01.2014 u 11:41 | Music | Komentara:

Svi govore o nastupu Mirze u Zvezdama Granda: Evo zašto

Ukoliko je suditi brojnim komentarima na forumima i na YouTube snimcima, sinoćnja emisija “Zvezda Granda” će ostati upamćena po fantastičnom nastupu Mirze Selimovića. Pjevač iz Srebrenika je već jako dobro poznat bh. publici, još od kada je u showu ZMBT sa preko 60.000 glasova osvojio drugo mjesto. Mirza se predstavio izuzetno zahtjevnom numerom koju izvodi Zdravko Čolić, a koja nosi naziv “Krasiva“.

Nije trebalo dugo vremena da publika u studiju ustane na noge, te gromoglasnim aplauzima podrži Mirzu, koji je uspio ovojiti simpatije žirija, te su svi stisnuli taster za prolazak. Kada se u baražu sa još devet kandidata predstavio refrenom pjesme, publika je najviše podržala upravo Mirzu, a na pitanje voditelja ko ide dalje, cijeli studio je odjekivao: Broj 7 – takmičarski broj koji je imao on. Naravno, Mirza je prošao dalje, a kako je izgledao njegov nastup pogledajte u video prilogu, koji se nalazi ispod fotografije.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: