Objavljeno: 05.04.2015 u 10:25 | Music | Komentara:

Prije dvije godine doživjela porodičnu tragediju kada je izgubila majku: Sinoć u Zvezdama Granda je otpjevala pjesmu “Mojoj majci” i sve rasplakala!

Sinoć su Zvezde Granda na OBN TV bile napetije nego ikada. Fenomenalna Belma Karšić iz Sarajeva je opravdala očekivanja i fenomenalnim izvođenjima oduševila žiri, publiku u studiju i gledaoce. Imala je jaku konkurenciju, pa se sa Marinom Bogdanović “natpjevavala” na suho, no žiri je donio odluku kako upravo Belma direktnim putem ide dalje.

belma-karsic-sarajevo-zg

Posebno emotivan momenat je bio tokom izvođenja baražne pjesme – “Mojoj majci”`, za koju je Belma skupila snagu i pokazala i svoju psihičku moć.

Podsjećanja radi, Belma je u januara 2013. godine doživjela porodičnu tragediju kada je ostala bez majke zbog čega je napustila šou ZMBT. Upravo to je “dotuklo” brojne gledaoce upoznate u ovu priču, pa putem komentara na YouTube-u nisu krili kako su plakali tokom izvođenje ove numere. Također, njena sestra koja joj je bila podrška u studiju nije mogla suzdržati suze.

Ovo emotivno izvođenje pjesme pogledajte od 23:10 minute snimka.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: