Objavljeno: 25.08.2016 u 20:56 | Showtime | Komentara:

LEPA BRENA MLADIMA: ‘Seksate se na krivi način, evo kako sam ja to radila!’

Srpska pjevačica se ni u 56. godini ne libi razgovarati o škakljivim temama pa i o seksu govori vrlo slobodno.

lepa-brena-instagram

Lepa Brena nema nikakvih problema s razgovorom o seksu. Dok se njene kolegice fotografiraju polugole, ali seks im je tabu tema, ova srpska pjevačica radi obrnuto.

“Svi smo mi tu vrstu jako velike seksualnosti prošli onda kada je trebalo, tako da danas o tome pričamo s velikim šarmom”, kaže Brena.

Čak dijeli savjete mladima.

“Da ne misle da moraju biti kao što to izgleda u porno filmovima. Zato što su to filmovi koji se snimaju i koji se montiraju. To možda traje po dva-tri dana. E, sad, svašta je bilo nekada”, objasnila je pjevačica.

Iako u 56. godini možda nije tako ‘divlja’ u krevetu kao nekada, to ne znači da se ne sjeća kako se to radi.

“Trebate biti ludi dok ste mladi, a poslije se možete sjećati toga. Ne kaže se džabe mladost ludost. Ne možete reći starost ludost”, poručila je Brena.

Od prijateljica je, kaže, saznala i za nove načine zavođenja.

“Čula sam da imaju oni neki, preko Facebooka se sastaju tajno… Nemam vremena stvarno, ali uvijek me zanima šta i kako, što se to dešava jer sam potpuno izašla iz tog fazona”, otkrila je pjevačica.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: