Objavljeno: 08.05.2016 u 12:54 | Music, Showtime | Komentara:

Karleuša joj rekla da neće nikada biti zvijezda, a odgovor Ivane Munđe Karleuši će vas oboriti s nogu!

U duelu četvrtog kruga „Zvezda Granda“ na scenu su izašle Sandra Rešić i Ivana Munđa. Sandra se predstavila pjesmama „Sama i nervozna“ i „Ti si taj što luduje“, dok su Ivanin izbor bile numere „Izgrejala sjajna mesečina“ i „Budi tu kraj mene“. Rezultat je bio 6:6, Sandra je za natpjevavanje izabrala pjesmu „Ne voliš je znam“, a Ivana “Pod gorom se šetalo djevojče“. Ipak i nakon natpjevavanja žiri je ostao neodlučan i rezultat je opet bio izjednačen.

Žiri se tokom ovog duel složio u jednoj stvari, a to je da Sandri Rešić bolje leži druga pjesma. Ostali komentari izazvali su lavinu neslaganja i rasprava. Iako je Marija prva dala komentar da joj je postalo nezanimljivo Ivanino pjevanje izvorne muzike, prava rasprava nastala je nakon Jeleninih komentara.

„Nemoj više nikad da pjevaš etno muziku jer si prava smaračica, to nikoga ne zanima“, rekla je Jelena, sa čim se nimalo nisu složili Viki, Aca Lukas, a i sama Ivana.

„Izvinite, ali ja ću sama da biram pjesme koje ću da pjevam“, odgovorila joj je Ivana. Bilo je nejasno da li je Jelenu iznervirao ovaj Ivanin komentar, ali je Jelena nastavila sa kritikama na Sandrin i Ivanin nastup. Neki od komentara bili su da Sandra nije dorasla pjesmama Marije Šerifović i da se od kafe kuharice pravi samo dobar prateći vokal aludirajući na Ivanu.

Ostatak žirija nije se složio sa Jelenom u čemu je prednjačio Aca Lukas koji je Jelenu pitao gdje se isključuje pošto mu nije dozvolila da dođe do riječi. Ostatak žirija insistirao je da Ivana treba da nastavi da pjeva etno i da Sandra može da postane zvijezda uz pažljivije biranje pjesama.

Izvor: zvezdegranda.tv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: