Objavljeno: 08.05.2016 u 14:33 | Showtime | Komentara:

HIT: Karleuša rekla Denisu Kadriću da pjeva seljački, on svojim odgovorom nasmijao sve u studiju!

Željko Đmura našao se u duelu sa Denisom Kadrićem. Željko se predstavio pjesmama „Jelena“ i „Zver“, a Denis je otpjevao pjesme „Boli me što me ne voliš“ i „Ostaj ovdje“. Žiri „Zvezda Granda“ dao je 6 glasova Željku, a Denisu 3 glasa. Željko Đmura prošao je direktno u peti krug takmičenja „Zvezde Granda“.

karleusa-denis-kadric

„Denise ovo je bilo tvoje najlošije pjevanje do sada, Željko je bio tačan, korektan, malo mi je falilo borbenosti, ali bilo je dobro“, rekla je Marija.

„Denise ti si original, tvoj stav i ponašanje je poseban i sigurna sam da ćeš dobro proći u ovom poslu, odlično pjevaš to što pjevaš iako to djeluje seljački“, rekla je Jelena uz komentar da joj se ne dopada ta vrsta muzike, dok je za Željka imala samo riječi hvale.

Aca Lukas nadovezao se na Jelenine komentare i rekao da Denisovo pjevanje nije bilo seljačko već amatersko i da nije bilo dobro. On je rekao da ga Željko podjseća na Slavka Banjca i da mu je bio odličan. Ipak Bosanac je smatrao da je Željko bio lošiji nego u prethodnim krugovima, ali da je bio bolji od Denisa kojem je poručio da je izgoreo u želji da prođe dalje. Pogledajte duel i napišite nam vaše utiske u komentarima.

Izvor: zvezdegranda.tv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: