Objavljeno: 15.05.2016 u 9:25 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

IPAK JE ISTINA? Donni Ares se vratio rak!

Pjevačica Dona Ares našla se ponovo pred teškim poglavljem u svom životu, zbog sumnje da joj se zlokobna bolest vratila. Kako kaže, zbog sumnjivih znakova ona je otputovala u Dansku, gdje je hospitalizovana, te je podvrgnuta biospiji, kako bi utvrdili da li joj se rak vratio ili ne.

donna-ares

Naime, Dona je, otkako je saznala da je bolesna, bila veoma otvorena po tom pitanju i željela da njena bitka protiv raka bude pouka i ohrabrenje drugim ženama koje boluju od iste bolesti. U tom duhu, pjevačica je i ovog puta javno iznijela kakvog je zdravstvenog stanja, te se oglasila na društvenoj mreži, čim se osvijestila, nakon zahvata koji joj je urađen.

- Upravo se probudila! Sumnjivi znakovi, nove pretrage, nove analize… Biopsija je prošla dobro! Moram priznati da me je bilo strah. Odvikla sam se već od bolničkih tretmana! Danski ljekari su divni, kao što su i naši! Kako je dobar osjećaj probuditi se – napisala je hrabra pjevačica, koja je odmah dobila riječi podrške stotine fanova.

donna-status

Podsjećamo, Dona je 2014. godine saznala da boluje od raka, a nakon te vijesti i prirodno teške reakcije na nju, pjevačica je odlučila da se bori i hrabro podnijela sve što ju je snašlo.

- Kada sam saznala od čega bolujem, prva dva dana plakala sam bez prestanka, a onda sam rekla sebi: „Nema više kukanja, suza, moram da se uhvatim u koštac sa tim što mi se desilo“. Sada imam osjećaj kao da sam ispala iz nekog broda pa moram da plivam kako bih stigla do obale – rekla je svojevremeno Dona.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: