Objavljeno: 15.05.2016 u 13:07 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

14 JOJ JE GODINA: Rasplakala publiku, žiri i voditelje (VIDEO)

U britanskom ‘Supertalentu’ zavladalo je potpuno iznenađenje i oduševljenje kada je na pozornicu stala 14-godišnja Jasmine Elcock iz Essexa. Jasmine je prije svoje audicije bila toliko nervozna da nije bila sigurna hoće li uopće moći govoriti, ali kao prava profesionalka svladala je tremu i zasjala na pozornici.

britanka-rasplakala-ziri

Jasmine je ljubav prema pjevanju naslijedila od oca koji je u svojim mladenačkim danima bio član jednog benda, a njeni roditelji kažu da ih Jasmine ponekad i nervira pjevanjem jer po cijele dane samo to radi.

Za svoju audiciju Jasmine je odlučila izvesti pjesmu ‘Believe’ od Cher te je svojom izvedbom rasplakala i voditelje i žiri i publiku. Jasmine je automatski prošla u četvrtfinale, a na kraju nastupa i publika i žiri su se digli na noge i pljeskali mladoj pjevačici. Ovaj spektakularni nastup pogledajte u nastavku.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: