Objavljeno: 01.12.2013 u 8:49 | Film | Komentara:

Poginuo Paul Walker, zvijezda serijala “Brzi i žestoki”

Paul Walker

GLUMAC Paul Walker, zvijezda filmskog akcijskog serijala “Brzi i žestoki”, preminuo je u automobilskoj nesreći u Los Angelesu, javljaju inozemni mediji.

Walker, koji je u trenutku smrti imao 40 godina, bio je putnik u prijateljevu autu koji se sudario ove subote poslijepodne po lokalnom vremenu, stoji u izjavi na Facebook stranici glumca. Njegov je glasnogovornik, Ame Van Iden, također potvrdio njegovu smrt.

U izjavi za medije stoji da je Walker bio na putu na dobrotvorni event koji je organizirala njegova humanitarna organizacija Reach Out Worldwide.

Iz losanđeleške policije javili su da je automobil pronađen u plamenu nakon što su policajci izašli na teren zbog dojave o sudaru. U njemu je bilo dvoje ljudi koji su proglašeni mrtvima na mjestu nesreće. U pitanju je bio crveni Porsche koji se zabio u rasvjetni stup i potom zapalio.

Glumac je trenutno radio na sedmom nastavku “Brzih i žestokih”, a glumio je i u drami “Sati” koja će se u kinima naći idući mjesec.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: