Objavljeno: 02.06.2017 u 10:55 | Film | Komentara:

Jackie Chan neće ostaviti sinu ni DOLAR! Evo zašto…

Ovaj razlog niste očekivali…

Svi ga znamo pod imenom Jackie Chan, a njegovo pravo ime je Chan Kong-sang.

On je stručnjak za borilačke veštine, komičar, glumac, akrobata, kaskader, reditelj, scenarista i kineski filmski producent.

Najpoznatiji je kineski glumac, zvezda u SAD-u i verovatno ne postoji niko ko nije čuo za njega.

Stay positive and happy. Work hard and don't give up hope.

A post shared by 成龍 Jackie Chan (@jackiechan.official) on

Jackie Chan je svojim radom stekao ogromno bogatstvo. Međutim, njegova familija ne živi u luksuzu u kakvom žive ostale holivudske zvezde.

Možda biste pomislili da je njegov sin Džejsi nadmeni i razmaženi tinejdžer, ali ne biste bili u pravu. On je vrlo skroman mladić, koji neće od svog oca naslediti ni dolar!

Jackie Chan je rođen i odrastao u Hong Kongu, a glumom je počeo da se bavi kao veoma mlad. Nekoliko režisera je bilo oduševljeno njegovim borilačkim veštinama koje je prikazivao na različitim takmičenjima talenata.

U Americi i Aziji je stekao ogromnu slavu, na kojoj bi mu pozavideli mnogi glumci.

Procenjeno je da njegovo bogatstvo iznosi oko 350 miliona dolara!

Međutim, novac mu nije ,,udario u glavu,” veoma je skroman. Aktivno se bavi humanitarnim radom, kako bi pomogao ljudima kojima je pomoć preko potrebna.

Njegov sin je već glumio u nekoliko filmova. Ako bude uspešan u tom poslu koliko je i njegov otac, sigurni smo da će za par godina i on steći bogatstvo.

Džejsi živi drugačijim životom u odnosu na druge poznate ličnosti. Otac očigledno pokušava da ga nauči pravim vrednostima i skromnosti. Upravo iz ovog razloga, Jackie Chan ne planira da svom sinu ostavi novčano nasledstvo. Džejsi će za svoj život morati sam da zarađuje, baš kao što je i njegov otac.

Umesto svom sinu, Čen planira da celo svoje bogatstvo ostavi humanitarnim organizacijama.

On je ovu odluku prokomentarisao na sledeći način: ,,Ako je sposoban, on će sam zaraditi svoj novac. Ukoliko nije, samo će proćerdati moj.”

Šta mislite o ovoj odluci?

Podelite vest sa prijateljima na facebook-u.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: