Objavljeno: 26.02.2016 u 15:44 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

Dosta joj je govorkanja: Seve napokon pokazala goli trbuh

Otkad su ona i Igor otišli na medeni mjesec, svako malo netko na Severininim fotografijama vidi trudnički trbuščić. Pjevačica je sada odlučila stati na kraj takvim govorkanjima

Je li trudna ili nije trudna? To pitanje ‘muči’ mnoge otkako je Severina (43) postala gospođa Kojić. Svako malo netko na fotografijama koje ona objavljuje na društvenim mrežama vidi trudnički trbuščić i stalno se iznova pokreću govorkanja kako pjevačica čeka svoje drugo dijete i prvo sa suprugom Igorom Kojićem (29).

Foto Severina/Instagram

Foto Severina/Instagram

Nakon što su se u četvrtak svi uzbudili baš zbog takve jedne fotografije i pretpostavili da je Seve tako suptilno htjela objaviti da je u blaženom stanju, ona je danas demantirala sve te glasine.

Na Instagramu je objavila ‘fotku’ na kojoj joj se vidi goli trbuh koji je savršeno ravan te jasno pokazuje da nije opet trudna.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: