Objavljeno: 26.02.2016 u 11:20 | Featured, Showtime | Komentara:

Novinari pitali Sašu Matića da li bi volio da nije slijep, a on ih oduvao odgovorom!

Trajno sljepilo nešto je po čemu je pjevač Saša Matić karakterističan otkad je na estradnoj sceni. Često je pričao na tu temu, a u intervjuu za “Blic” pitali su ga da li nekada pomisli da mu je to što ne vidi prepreka.

sasa-matic

“Ne volim da pričam o tome, to pitanje mi smeta, a već sam i pričao milion miliona puta o tome. Ne bih se ni sa kim mijenjao u životu. Čovjek sam koji je najbogatiji na svijetu. Imam prijatelje, porodicu, radim posao koji volim omiljen sam među ljudima. Nisam sebi dozvoljavao da padam u apatije i depresivna raspoloženja jer prosto sam od malih nogu bio omiljen. Rekao sam sebi “reskiraćeš, majstore, pa ako se izboriš – izboriš”. I izborio sam se”, odgovorio je popularni pjevač.

Izvor: Svet.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: