Objavljeno: 09.01.2017 u 11:55 | Bizarno, Ostalo | Komentara:

UŽASNA ISPOVIJEST ANONIMNOG MLADIĆA: ‘Vodili smo ljubav, a sljedećeg trena pomislio sam da je MRTVA!’

Svašta se dešava u čaršafima, ali ova priča je podjednako strašna i smiješna.

djevojka-ilustracija

Foto: Pixabay.com

Tokom se*sa se mnogima (svima?) ponekad dese neke neobične situacije, ali ovaj anonimni momak doživio je nešto što niko ne bi poželio.

Vodio je ljubav sa djevojkom i u datom trenutku bio je iza nje. Svjetla su bila ugašena i on nije ni shvatio da mu se partnerka onesvijestila.

- Nastavio sam sa akcijom… tek sam poslije, recimo, 15 minuta skapirao… mislio sam da samo leži mirno. Međutim, kad sam shvatio da nije pri svijesti pomislio sam da je umrla – otkriva on u ispovijesti na sajtu 9Gag.

Nije mu palo na pamet da joj proveri puls ili da li diše, već se uspaničio i pobjegao!

- Mislio sam da sam je nekako ubio i pobjegao sam glavom bez obzira. Možete misliti kako mi je bilo kad me je ujutru MRTVA DJEVOJKA pozvala da me pita zašto sam nestao. Da skratim priču, ispostavilo se da se radilo o ekstremnom umoru i da se mučenica onesvijestila.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: