Objavljeno: 08.01.2017 u 21:35 | Ostalo | Komentara:

Majka fotografisala kćer na smrtnoj postelji, a onda se šokirala kada je vidjela šta se krije na fotografiji!

Roditelji ne bi trebalo da nadžive svoju djecu, to nikome ne bismo poželjeli, ali to se nažalost dogodilo Sarah Danbury iz okruga Lincolnshire u Engleskoj.

Naime ona je izgubila kćerku Amy (19) koja je bolovala od rijetke vrste karcinoma.

Nekoliko sedmice prije njezine smrti, majka je napravila selfi sa kćerkom u bolničkom krevetu, ni sluteći da će tu fotografiju ugledati cijeli svijet.

amy-andjeo-1Amy je bolovala od teškog tumora jetre, i bila je svjesna da neće još dugo poživjeti i odlučila je da svoje zadnje dane provede u prodičnoj atmosferi. Tako je prisustvovala vjenčanju svoje majke i susjećala sa djedom koji je bolovao od iste bolesti.

Nije se prepustila, borila se do samog kraja, pokazala je neviđenu hrabrost, energiju i volju za životom.

Njen djed preminuo je, a ona je nakon toga bila odlučnija u svojoj borbi sa opakom bolešću. Nažalost, bolest je bila jača i Amy nas je napustila.

Slika koju je jedne prilike napravila majka i objavila na Facebook-u pratila je komentar od Amy u kojem ona piše “To je moj anđeo čuvar”.

amy-andjeo-2

Tri sedmine nakon toga Amy je umrla, a svi na društvenim mrežama su se složili da je moguće da je to njen cijelo vrijeme pazio na svoju unuku i pripremao joj put za ono što je čeka i kako bi joj pravio društvo.

Ova priča dira direktno u srce. Počivaj u miru anđele mali!

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: